Välkommen till nätpedagogiska samtal!


Denna Wikisida är öppen för alla.
Här kan vi dela tankar och samarbeta online om nätpedagogik, olika verktyg/resurser eller annat som du vill diskutera, du väljer själv!

Du ser förslag och exempel på olika verktyg till vänster i sidpanelen. Gå in och låt dig inspireras! Bidra gärna med andra förslag! För att bidra och dela med dig behöver du registrera dig på Wikispaces.


För att få tillgång till allt och för att kunna lägga in material rekommenderar jag att du klickar på "Join" längst upp på sidan. Välkommen att dela med dig av dina erfarenheter och tipsa gärna om andra verktyg som du använder.


Har du inte använt Wikispaces tidigare? Här finns filmer som visar hur du använder Wikispaces.


Har du något gott exempel att dela med dig? Framgångsfaktorer eller fallgropar? Vad är viktigt att tänka på innan man kör igång en cirkel/kurs? Hur får man till det goda samtalet? Vilka spelregler ska gälla? Vilka resurser rekommenderar du? Vilka verktyg använder du?


Det finns även en wiki som är under uppbyggnad som heter "Internet i studiecirkeln". Där samlas ämnesspecifika resurser. Förhoppningen är att sidan blir en levande "Öppen lärresurs" (OER) för cirkelledare eller andra lärare/handledare inom folkbildning/utbildning.


Hur gör jag om jag vill skriva inlägg och kommentarer?

Subject Author Replies Views Last Message
Hur diskuterar man här? uknutsson uknutsson 1 89 May 22, 2012 by asapeter asapeter
Varför två wikis? hocke hocke 1 57 May 18, 2012 by asapeter asapeter
Tips efterlyses! asapeter asapeter 2 62 May 14, 2012 by asapeter asapeter